Asiakastarinat

Luonnonläheinen Norrskata tarjosi mainiot puitteet etätyöviikolle ja koko perhe viihtyi. Majapaikka oli kotoisa ja ympäristö mukavan rauhallinen. Mieheni teki töitä etänä läppärillä ja totesi, että töihin keskittyminen oli helppoa ja nettikin toimi mutkattomasti.

Vapaa-ajalla pääsi nauttimaan meri-ilmasta ja rentoutumaan luonnonhelmassa. Asfaltoidulla tiellä kelpasi vaunulenkkeillä ja saarelta löytyi kiva pieni luontopolkukin, joka oli juuri sopiva kiertää vauvan kanssa. Saunominen ja mereen pulahtaminen olivat piste iin päälle.

Omistajapariskunta Dan ja Gertrud olivat todella vieraanvaraisia ja ystävällisiä. Lämmin kiitos heille ja A'Pelagolle kaikin puolin kivasta viikosta saaristomaisemissa!

Eeva Kylén

Creative Producer , null

Kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia, kokonaisuudessaan innostava ja hauska tapahtuma! A’Pelago Venue Korpooströmin ilmapiiri oli täydellinen uuden ennakointityökalumme kokeilemiseen yhdessä 40 työpajaosallistujan kanssa. Kaikki sujui hyvin ja paikallinen ruoka lounastauollamme oli loistavaa!

Keijo Koskinen

Development Manager, Finland Futures Research Centre

Björkboda Bruksgård on kaunis ja ainutlaatuinen ympäristö inspiroitumiselle ja voimaantumiselle. Siellä voi yhdistää työnteon ja vapaa-ajan intohimot yhteen päivään.

Vierailin 17.3-18.3. Björkbodassa, missä valmistelin kevään projekteja ja ohjelmaa oppilailleni. Entiseen pesulaan rakennetussa hyvin varustellussa työtilassa moderni henki yhdistyi harmonisesti menneen ajan tunnelmaan. Yövyin yhdessä Björkbodan viehättävästi remontoiduista entisistä työläistaloista.

Kävely, illallinen ja rentouttava sauna päivän päätteeksi kruunasivat hienon kokemuksen. Paikka sopii erittäin hyvin niille, jotka haluavat inspiroitumaan idyllisiin maalaistunnelmiin!

Anette Ståhl

Erikoisopettaja, Kaarinan koulu

Asiakaslähtöisten digitaalisten liiketoimintaratkaisujen suunnittelu ja kehittäminen vaatii ympäristön ja tunnelman avoimelle keskustelulle! Kokoonnuimme marraskuussa A’Pelagon, Korpoströmin ja Sofokuksen tiimien kanssa Korpoströmiin kahdenpäivän workshopiin, jonka tavoitteena oli A’Pelagon varausjärjestelmän kehitys. Korpoström tarjosi upeat puitteet idearikkalle tiimityöskentelylle, yhteiselle ruonavalmistukselle, saunomiselle ja talviuinnille sekä hyville yöunille.

Tomi Pyrhönen

Product Director, Sofokus Oy

Kun tavoitteena on kehittää 8 eri maasta tulevien startup-tiimien kanssa pitchaus-taitoja tarvitaan tilaa heittäytymiselle! Mikä olisikaan parempi paikka tähän kuin luova luontoympäristö, joka tarjoaa inspiroivan ja rennon ilmapiirin, mutta silti kaikki tarvittavat palvelut? Boost Turun yritysyhteisö kokoontui nuorien yrittäjien kanssa Airisto Marinaan viettämään pitchaus treenipäivää. Tapahtuman aikana A'Pelagon perustaja tarjosi tiimeille arvokasta sijoittajakokemusta ja sparrasi startupyrittäjien spiikkejä. Tilaisuus oli onnistunut ja antoisa - mitä mahtavaa aikaa meillä olikaan!

Lauri Koittola

Executive Director, Boost Turku