Varauspyyntö

Lähetä meille varauspyyntö, niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Kemiö

Björkboda Ruukinkartano

Ryhmäkoko 1-7 hlö.

Majoitus

Wi-Fi

Näytä kaikki palvelut (8)

Björkbodan pitkät ruukkiperinteet toivottavat vieraat tervetulleiksi uniikkiin ympäristöön historian ympäröimänä. Meillä on viihtyisät kokoustilat pienryhmille ja iso viljamakasiini joka toimii monenlaisena tilana, vaikka sesongin kick off- kokouspaikkana tai juhlasalina joulujuhlaa varten.

Meillä majoitut ruukin työntekijöiden entisissä asunnoissa joissa kaikissa on oma tarinansa. Asunnot ovat modernisoidut mutta niissä on pyritty säilyttämään perinteikkäitä elementtejä. Björkbodassa voit kokea historian havinaa sekä inspiroitua luonnosta ja siitä rauhallisuudesta mikä on ympärillä.

Varaa tämä kohde Spacentin kautta

Download Spacent from the App Store Download Spacent from Google Play

Järjestä kustomoitu tapahtuma tässä kohteessa

Pyydä tarjous

Saapumisohjeet

Gamla bruksvägen 2, 25860 Björkboda

N 60.0870°, E 22.5590°

Björkboda sijaitsee noin 80 km päässä Turusta. Björkbodaan voi saapua linja-autolla sekä Helsingistä että Turusta. Jää bussista Björkbodan tienhaarassa. Pysäkiltä on noin 1,5 km kävelymatka kohteeseen. Voit vuokrata kohteesta polkupyörän tarpeen vaatiessa.

Autolla Turusta saavuttaessa aja moottoritietä kohti Helsinkiä noin 23 km. Helsingin moottoritieltä käännytään liittymästä 10, jossa lukee Kemiö/Kimito ja Sauvo. Liikenneympyrästä jatketaan suoraan kohti Kemiön suuntaa, eli valitaan toinen erkanemiskohta. Jatketaan tietä 181 yhteensä 36 km, josta käännytään oikealle kohti Taalintehdasta ja Dragsfjärdiä (tie nro 183). Tätä tietä jatketaan 14 km, ja käännytään peltojen keskeltä risteyksestä vasemmalle kohti Björkbodaa. Björkbodantietä jatketaan n. 1 km jolloin käännytään oikealle konttoritielle ja tätä tietä jatketaan n 250 metriä. Käänny oikealle Nyhagakalliontielle ja jatka 300 metriä ja sitten käännytään vasemmalle Vanhalle ruukintielle. Jatkat vanhaa ruukintietä noin 150 metriä ja kohde on vasemmalla, ulkona on pieni parkkipaikka jossa on sininen P- kyltti. Tähän voit parkkeerata autonne ja tässä tapaat kohteen emännän.

Kaikki palvelut

Työtila

 • Ryhmäkoko 1-7 hlö.

 • Wi-Fi

Majoitus

 • Majoitus

 • Sauna

  varauksella

Muuta

 • Lähikauppa

  2,5km

Ruokailu

 • Catering

  ennakkovarauksella

 • Keittiö

  jaettu

Aktiviteetit

 • Uintimahdollisuus

Heräsikö kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai huolia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.