Varauspyyntö

Lähetä meille varauspyyntö, niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Nauvo

Gammelgård

Ryhmäkoko 1-10 hlö.

Majoitus

Ravintola

Wi-Fi

Näytä kaikki palvelut (9)

Gammelgård tarjoaa loistavat puitteet etätyölle. Kohteen helppoa ja nopeaa etätyökohdetta etsivälle sekä pidempään saaristossa viihtyvälle. Gammelgårdissa voit majoittua omassa huoneistossa, joista löytyy oma keittiöt ja kylpyhuneet tai tunnelmallisissa huoneissa. Kohde palvelee vierailijoita ympäri vuoden.

Työpäivän jälkeen tai tauoilla Gammelgårdissa ei tule tylsää! Sieltä löydät veloituksessa asiakkaiden käytössä olevat pöytäjalkapallon, flipperin, PlayStationin ja paljon muita pelejä. Lisäksi kohteesta löytyy biljardi, jacuzzi sekä saariston ainoa Padel-kenttä.


Saapumisohjeet

Norrstrandintie 217, 21660 Nauvo

N 60.2054°, E 21.8692°

Tie Gammelgårdin Turusta kulkee pitkin Saaristotietä. Gammelgårdiin voi saapua Turusta Nauvon keskustan kautta julkisella linja-autolla, autolla tai vesiteitse.

Turusta Nauvon pääset julkisen liikenteen linja-autolla, jonka aikataulun löydät täältä. Gammelgård sijaitsee vain parin kilometrin päässä Nauvon keskustasta luoteeseen. Kun saavut Nauvon keskustaan, jatka saaristotietä Norrstrandintien risteykseen saakka, josta käännyt oikealle. Seuraa Norrstrandintietä noin 3km, kunnes olet näet Gammelgårdin oikealla.

Jos valitset saapua Gammelgårdin autolla, seuraa ensin Turusta Nauvon Norrstrandintien risteykseen saakka Saaristotietä. Reitin varrella olevan Parainen-Nauvo lossiaikataulun voit tarkistaa täältä.

Jos kaipaat reitillesi kohteeseen enemmän meri-ilmaa ja saaristomaisemia, voit saapua Nauvon kirkonkylän satamaan asti meriteitse. Omalla veneellä matkan pituus Turun Satamasta on noin 19 merimailia.

Merimatkan Nauvon kirkonkylään voi taittaa lähtöpaikasta ja vuodenajasta riippuen myös yhteysaluksilla m/s Norrskär, m/s Vidskär and, m/s Östern, m/s Kokkomaa.

Tarvitsetko vuokra-auton?

Europcar tarjoaa A'Pelago-asiakkaille 5% alennuksen autonvuokrauksesta. Valitse sopiva ajoneuvo heidän kattavasta valikoimastaan, johon kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja erikoisajoneuvoja.

Kaikki palvelut

Työtila

 • Ryhmäkoko 1-10 hlö.

 • Wi-Fi

Saapuminen

 • Bussi

 • Auto

Majoitus

 • Majoitus

 • Sauna

  varauksella

Ruokailu

 • Ravintola

  auki kesäsesonkina

 • Baari

  auki kesäsesonkina

Muuta

 • Lähikauppa

  3km

Heräsikö kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai huolia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.