Meistä

A'Pelago Experience - konsepti luovuudelle, innovaatiolle ja yrittäjyydelle Suomen saaristossa.

Tehtävämme on työskennellä saaristossa, työskennellä saaristolaisten kanssa ja tehdä työtä saariston hyväksi. Visioimme tulevaisuutta elinvoimaisesta, luovasta ja kestävästä saaristona. Haluamme tuoda nöyrän panoksemme yhdistämällä elinikäisen rakkauden saaristoon, pitkän kansainvälisen liiketoimintakokemuksen, uteliaan start-up-mentaliteetin ja intohimon kestäviin ratkaisuihin.

A'Pelago Experience perustuu neljään kulmakiveen.

  1. Saaristomeri on maailman kaunein paikka. Se on paikka, joka kannattaa kokea, ei vain kesällä lomaillessa, vaan ympäri vuoden myös työasioissa.
  2. Etätyöstä on tullut uusi standardi. Digitaalisille nomadeille ja muille etätyöntekijöille voidaan tarjota myös ei-kaupunkimaisia puitteita, ja saaristo on täydellinen pakopaikka luovalle ajattelulle.
  3. Paikallisilla saaristoyrityksillä on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muista kulttuureista ja maista tulevien yritysten edustajien kanssa ja luoda yhdessä uusia ratkaisuja, joilla on vaikutusta.
  4. Saaristo ja meri tarvitsevat kestäviä toimenpiteitä selviytyäkseen ja kukoistakseen, ja me haluamme käynnistää uusia liiketoimintaratkaisuja ja rakentaa innovatiivisen, yrittäjälähtöisen ekosysteemin tätä tarkoitusta varten.

Palvelumme on tarkoitettu kansainvälisille digitaalisille nomadeille kaikissa ikäryhmissä, etätyöntekijöille, jotka etsivät vaihtoehtoja kaupunkien toimistoille, yrityksille, jotka tarvitsevat luovia ympäristöjä, ihmisille, jotka ovat intohimoisia saariston suhteen ja jotka tarvitsevat vaihtoehtoisia työtiloja oleskelunsa pidentämiseksi koko vuodeksi, sekä yrittäjille, tutkijoille, kehityskeskuksille, laboratorioille ja muille kestävien ratkaisujen tarjoajille, jotka voivat testata ratkaisujaan paikallisesti.

Toinen samanhenkinen pyrkimyksemme on A'Pelago Initiative - liiketoimintalähtöinen foorumi, jossa yhdistyvät "think tank" ja toiminta. Se on kohtaamispaikka sitoutumiselle, vuoropuhelulle, ajatusten vaihdolle ja yllättäville yhteyksille, jotka edistävät saariston kehitystä. Se kokoaa yhteen yritysjohtajia, digitaalisia nomadeja, tutkijoita, sijoittajia ja muita vaikuttajia sekä paikallisia yrittäjiä saariston tulevaisuutta koskevien elintärkeiden kysymysten ympärille. Tarkoituksena on synnyttää uusia liikeideoita ja -konsepteja, joilla on paikallinen kiinnekohta.

Tervetuloa A'Pelagoon,

Timo Ketonen

Partner ja perustajaosakas

Patrik Anckar

Partner ja perustajaosakas