Kundupplevelser

Fantastisk Boostcamp-helg bakom oss! De kommande 7 veckorna tillsammans med tidiga startups kommer att bli en smidig resa.

Tack också till Timo Ketonen och A'Pelago Experience för att ni rekommenderade Skärgårdscentrum Korpoström som plats!

Lauri Koittola

Executive Director, Boost Turku

Den naturliga miljön i Norrskata erbjöd en utmärkt miljö för en distansarbetsvecka och hela familjen trivdes. Boendet var mysigt och omgivningen var trevligt fredlig. Min man arbetade på distans på sin bärbara dator och upplevde att det var lätt att fokusera på arbetet, och internetanslutningen fungerade smidigt.

Under vår lediga tid kunde vi njuta av havsluften och koppla av i naturen. Den asfalterade vägen var perfekt för promenader med barnvagn, och vi hittade en trevlig liten naturstig på ön som var precis rätt för en promenad med vår baby. Bastu och simning i havet var pricken över i:et.

Ägarna, Dan och Gertrud, var mycket gästvänliga och vänliga. Ett varmt tack till dem och A'Pelago för en fantastisk vecka i skärgårdsmiljö!

Eeva Kylén

Creative Producer , null

Spännande samarbetsmöjligheter, sammanfattningsvis en inspirerande och rolig händelse! Atmosfären på A'Pelago Venue Korpooström var perfekt för att testa vårt nya framsynsverktyg med 40 workshops deltagare. Allt gick bra och den lokala maten under vår lunchpaus var fantastisk!

Keijo Koskinen

Development Manager, Finland Futures Research Centre

Den vackra och unika omgivningen i Björkboda Bruksgård är både inspirerande med tanke på jobb men samtidigt också roingivande och naturskönt. Härmed erbjuder denna plats en alldeles fantastisk möjlighet till att förverkliga arbete och rekreation på samma gång.

Besökte Björkboda den 17.3-18.3 för att planera vårens projekt och arbeten för mina elever i St:Karins skola. Arbetsutrummet i det f.d tvätteriet är modernt välutrustad i harmoni med atmosfären från det förgångna. Övernattade i ett av de charmigt renoverade före detta arbetarbostäderna. Också här var det lätt att uppleva känslan från gångna tider.

Promenaden, middagen och det sköna badet i vedbastun på kvällen kronade dagens fina upplevelser. Stället passar mycket väl för den som gillar att vistas på landsbygden i äkta bruksmiljö.


Anette Ståhl

Speciallärare, St:Karins skola

När man designar och bygger kunddrivna digitala affärslösningar är det viktigt att hitta rätt läge i rätt miljö. Att brainstorma med kunden och få deras fulla uppmärksamhet under två dagar visade sig vara lättare på vårt skärgårdsläger. Och för oss som upplevde skärgården för första gången var det ett spännande möte med social samvaro, bastu och kallbad samt matlagning tillsammans.

Tomi Pyrhönen

Product Director, Sofokus Oy

När man samlar startup team från 8 olika nationer för att förbättra sitt pitchande, vad är då bättre än att göra detta på en icke-urban plats som erbjuder en kreativ, icke-hektisk naturmiljö, och dessutom har alla nödvändiga tjänster? Och som pricken över i:et delade A’Pelago-grundaren med sig av sin erfarenhet som investerare. Tillfället var lyckat och givande - vilken fantastisk dag vi hade!

Lauri Koittola

Executive Director, Boost Turku