Näkymä luovuudelle

Lähde etätöihin saaristoon

Mitä jos...

...työnteon ja vapaa-ajan tasapainottaminen henkeäsalpaavan kauniissa saaristossa olisi mahdollista? Voisit asua joustavasti ja tehdä töitä tehokkaasti vuoden ympäri siellä, missä todella nautit elämästä?

...saaristo tarjoaisi, mitä tarvitset dynaamiseen etätyöpäivään - hyvin varusteltuja työpisteitä, neuvotteluhuoneita ja mahdollisuuksia muiden yrittäjien tapaamiselle?

...voisit samalla kuulua yhteisöön, joka tukee saariston elinkeinoelämän eloisuutta?

Lähde mukaan A'Pelagon matkaan

Tarjoamme

Hetkiä ainutkertaisen luonnon äärellä

Tee töitä joustavasti maailman kauneimmassa saaristossa neljän hyvin erilaisen vuodenajan aikana. Koe saariston ohikiitävät uniikit hetket.

Joustavia coworking -ratkaisuja

Valitse sopiva vaihtoehto sinulle, tiimillesi tai yrityksellesi päivittäiseen, kuukausittaiseen tai ympärivuotiseen työtilojen käyttöön.

Etätyötiloja

Nauti inspiroivista työtiloista saaristossa varustettuna kaikella, mitä tarvitset viraaliin työpäivään.

Yritysyhteisön

Työskentele paikallisten ja kansainvälisten yritysten verkostossa ja löydä uusia yhteistyömahdollisuuksia. Tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja tee verkostosta supervoimasi.

Majoitus ja muita palveluita

Asu, nuku ja syö hyvin keskellä lumoavaa saaristokulttuuria yksin, ryhmässä tai perheesi kanssa. Sukella saaristoelämän salaisuuksiin ja tutustu saarien omaperäisyyksiin tapahtumissa ja arkena.

Ennakkorekisteröidy A'Pelago Initiative 2024 -tapahtumaan

A’Pelago Initiative palaa Turun saaristoon elokuussa 2024. Liity ennakkorekisteröityneiden joukkoon nyt ja saat kutsun salaiseen Early Bird-lipunmyyntiin ennen muita, jossa tarjoamme erän lippuja alennettuun hintaan.

Yhteistyössä

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta?

Kerro meille!

Olitpa sitten etätyöntekijä tai paikallinen palveluntarjoaja, haluamme kuulla näkemyksesi A'Pelagosta.