With a view to create

Business from Deep Science in Shallow Waters to Global Solutions

Elinvoimainen Saaristomeri on meille sydämenasia. Tämän eteen teemme aktiivisesti ja systemaattisesti työtä – Saaristomeren ainutlaatuinen luonto ja biodiversiteetti on turvattava tuleville sukupolville. Elinkeinoelämän monipuolisuus on elinvoiman kannalta yhtä tärkeä asia - kestävän liiketoiminnan avaimet luodaan nyt. Olemme vakuuttuneita, että syvään osaamiseen ja tieteeseen perustuvat yritykset ovat osa Itämeren alueen suurimpien haasteiden ratkaisua.

Siksi tuemme yrittäjiä innovaatioihin ja tutkimukseen perustuvien liiketoimintaratkaisujen luomisessa ja skaalaamisessa. Toimintamme jakautuu kolmeen osa-alueeseen, mitkä avaavat sinulle mahdollisuuksia vierailla, elää ja ajatella saaristossa sekä olla osa saaristoalueiden tarvitsemia ratkaisuja. Lue lisää alta.

Media ja Uutiset

InitiativeNyt

19.6.2024

A’Pelago Initiative 2024 tapahtumateema on 'Reclaim the Sea - Rethink Business'

InitiativeNyt

24.5.2024

A’Pelago etsii harjoittelijaa kesän Initiative 2024 tapahtuman tuotantoon!

A'Pelago Experience

Etätyötilat | Räätälöidyt Tapahtumat

Elämällä ja työskentelemällä Saaristomeren uniikissa miljöössä voit tukea alueen ympärivuotista asuttavuutta, oppia miten saariston ekosysteemi toimii ja hankkia kokemusta siitä, mitä voit tehdä alueen elinvoimaisuuden tukemiseksi.

Tartu tilaisuuteesi ja kerää A'Pelago-kokemuksia. Työskentele etänä ainutlaatuisissa etätyötiloissamme tai vie työtiimisi saaristoon ympärivuotisesti. Järjestämme työtiloja, suunnittelemme tiimipäiväsisältöjä ja hankimme inspiroivia asiantuntijoita rikastuttamaan sinun ja organisaatiosi saaristopäiviä.

A'Pelago Initiative

Business Camp | Saaristomerifoorumi alueen sidosryhmille

Vaikuttavien innovaatioiden syntymisen ja niiden skaalaamisen edellytyksenä on ekosysteemin ominaispiirteiden ymmärtäminen ja yhteistyön voima.

A'Pelago Initiative on vuosittainen Business Camp-tapahtumasarja, joka kartoittaa ja esittelee ratkaisuja Saaristomeri-alueen ekosysteemille. Se kokoaa yhteen asiantuntijoita eri aloilta, jakaa tietoa, tiivistää yhteistyötä ja on alusta uusien saaristoaloitteiden luomiselle.

A'Pelago Accelerator

Yrityskiihdyttämö | Kasvun tuki

A’Pelago Accelerator yrityskiihdyttämö yrittäjille, tutkijoille ja startup-tiimeille, joilla on innovaatio kestävän kehityksen ja merialueiden hyväksi. A'Pelago Accelerator-ohjelmassa kannustamme ja tuemme erityisesti kestävään kehitykseen ja tieteeseen perustuvia innovaatioita menestymään ja kasvamaan.

Yhteistyössä