A'Pelago Initiative

Initiative on vuosittainen tapahtumasarja Saaristomerialueen elinvoimaan vaikuttaville sidosryhmille

Sen tuo yhteen saariston sidosryhmät paikallisista päättäjistä tutkijoihin, yrittäjiin ja pääomasijoittajiin.

A'Pelago Initiative vuosi 2024 huipentuu 15-16.elokuuta, kun Initiative järjestetään Kasnäsissä.

A'Pelago Initiative 2024 - 15-16 elokuuta, Kasnäs

Initiative-teema 2024

A'Pelago Initiative tapahtumien teema vuonna 2024 on 'Narratiivi'.

Avoin tiedon ja näkemyksen jakaminen Saaristomerialueiden elinvoimaisuutta edistävistä ratkaisuista on edellytys elinvoimaa edistävien aloitteiden syntymiselle, yhteistyölle ja ratkaisujen skaalaamiselle.

Initiative 2024 vuositeeman - Narratiivi - mukaisesti tuleva Initiative II kokoaa yhteen saaristomerialueen elinvoimaisuuteen vaikuttavat kumppanit ja yhteisön jakamaan Initiative II lavalle tarinoita teoista saaristomerialueen elinvoimaisuuden eteen ja käynnistämään uusia yritysaloitteita.

Ohjelmat ja puhujat 2024

Avoin haku Initaitive -tapahtumien on nyt käynnissä! Jos haluat olla tulevaisuudessa osa Initiative-yhteisöä puhujana, ilmoita siitä meille täällä.

Lisätietoja aiemmista Initiative-tapahtumien puhujista löydät Initiative 2023 -puhujat -osiosta.

Osallistu tapahtumapartnerina

Initiative-tapahtumat ovat eri alojen ammattilaisten, kuten saaristolaisten, yrittäjien, tutkijoiden, brändi- ja markkinointitoimistojen, riskipääomasijoittajien jne. tiiviin yhteistyön summa. Kutsumme uusia partnereita mukaan yhteistyöhön. Lue lisää klikkaamalla Lue lisää.

Lisätietoa lehdistön ja medialle edustajille löytyy täältä.

Initiative 2023 Aftermovie

Liity mukaan

Kutsumme sinut lämpimäsi tervetulleeksi saaristoon ja osaksi Initiative-vuotta 2024 - oppimaan, tekemään yhteistyötä ja uusia aloitteita Saaristomerialueen hyväksi. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa päivityksiä päivämääristä, ohjelmasta, puhujista ja lipuista.