A'Pelago Initiative

Tapahtumasarja Saaristomerialueen elinvoimaan vaikuttaville sidosryhmille

Initiative on vuosittainen Saaristomeren alueen haasteita ja ratkaisuja tarkasteleva tapahtumasarja. Sen tarkoitus on tuoda yhteen saariston sidosryhmät paikallisista päättäjistä tutkijoihin, yrittäjiin ja pääomasijoittajiin

A'Pelago Initiative vuosi 2024 huipentuu 15-16.elokuuta, kun Initiative II järjestetään Kasnäsissä.

A'Pelago Initaitive II - 15-16 August, Kasnäs

Save the date. Registration for the next Initiative II will open in the March of 2024.

Initiative Teema 2024

A'Pelago Initiative tapahtumien teema vuonna 2024 on 'Narratiivi'.

Avoin tiedon ja näkemyksen jakaminen Saaristomerialueiden elinvoimaisuutta edistävistä ratkaisuista on edellytys elinvoimaa edistävien aloitteiden syntymiselle, yhteistyölle ja ratkaisujen skaalaamiselle.

Initiative 2024 vuositeeman - Narratiivi - mukaisesti tuleva Initiative II kokoaa yhteen saaristomerialueen elinvoimaisuuteen vaikuttavat kumppanit ja yhteisön jakamaan Initiative II lavalle tarinoita teoista saaristomerialueen elinvoimaisuuden eteen ja käynnistämään uusia yritysaloitteita.

Ohjelmat ja Puhujat 2024

Avoin haku elokuun Initaitive II tapahtumaan on nyt käynnissä! Jos haluat olla osa Initiative-yhteisöä puhujana, ilmoita siitä meille täällä.

Lisätietoja aiemmista Initiative-tapahtumien puhujista löydät Initiative 2023 -puhujat -osiosta.

Osallistu tapahtumapartnerina

Initiative-tapahtumat ovat eri alojen ammattilaisten, kuten saaristolaisten, yrittäjien, tutkijoiden, brändi- ja markkinointitoimistojen, riskipääomasijoittajien jne. tiiviin yhteistyön summa. Kutsumme uusia partnereita mukaan yhteistyöhön. Lue lisää klikkaamalla Lue lisää.

Lisätietoa lehdistön ja medialle edustajille löytyy täältä.

Initiative 2023 Aftermovie

Liity mukaan

Kutsumme sinut lämpimäsi tervetulleeksi saaristoon ja osaksi Initiative-vuotta 2024 - oppimaan, tekemään yhteistyötä ja uusia aloitteita Saaristomerialueen hyväksi. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa päivityksiä päivämääristä, ohjelmasta, puhujista ja lipuista.