A'Pelago Initiative

Business Camp & Forum för Skärgårdshavets gemenskap

Initiative utgörs av årligen återkommande evenemang som granskar utmaningar och lösningar i Skärgårdshavet och samlar olika intressenter från skärgården, från lokala beslutsfattare till forskare, entreprenörer och riskkapitalplacerare

A'Pelago Initiativet år 2024 kulminerar i evenemanget A'Pelago Initiative II, 15-16 August i Kasnäs.

A'Pelago Initaitive II - 15-16 August, Kasnäs

Save the date. Registration for the next Initiative II will open in the March 2024.

Initiative Theme 2024

Temat för A'Pelago Initiative-evenemang 2024 är "Narrative"

Ett öppet utbyte av information och vision om lösningar som främjar vitaliteten i Skärgårdshavsregionerna är en förutsättning för att skapa livskraftsfrämjande initiativ, samarbete och skalning av lösningar.

I linje med det årliga temat för Initiative 2024 - Narrative - kommer det kommande Initiative II att sammanföra partners och samhället som påverkar livskraften i Skärgårdshavsregionen för att dela berättelser på Initiativ II-scenen om åtgärder för vitaliteten i Skärgårdshavsregionen och att lansera nya affärsinitiativ.

Program och Talare 2024

Öppen ansökan för Initiative-året 2024 är nu igång! Om du vill vara en del av Initiative-gemenskapen som talare, meddela oss här.

För mer information om tidigare talare på Initiative-evenemangen, kolla in avsnittet om Initiative 2023-talare.

Deltag som en partner

Initiative-evenemangen arrangeras i samarbete med olika yrkesgrupper, såsom öbor, entreprenörer, forskare, marknadsförings- och varumärkesbyråer, riskkapitalinvesterare osv. Vi bjuder olika parter att komma med i samarbetet.

Är du en representant för media? Här är mer information särskilt för dig.

Initiative 2023 Aftermovie

Anmäl dig

Vi önskar dig varmt välkommen till skärgården och våra Initiative evenemang år 2024. Var bland de första att få uppdateringar om datum, program, talare och biljetter genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev.