Winter Camp Evening Experience

Knowledge share I Matchmaking I Collaboration

A'Pelago Initiative Winter Campin 1. päivän oppien, puhujien ja esitysten jälkeen, on korkea aika kokea talvinen saaristo ja sysätä liikkeelle uusia aloitteita ympärilläsi olevien ihmisten kanssa!

Winter Campin iltaohjelma käynnistyy Jälkilöylyillä maailman suurimmassa maasavusaunassa. Kyllä, Herrankukkaron savusauna on valtaisa ja kaiken lisäksi maan alla. Saunontaa varten pakkaa siis mukaan uima-asu. Niille, jotka eivät ole saunan ystäviä, järjestämme nuotiohetken.

Kun olet rentoutunut ja hieman terävöittänyt ajatuksiasi, on aika nauttia saariston illallisesta. Tarjoamme herkullisen saariston ruokakulttuuria esittelevän illallisen, jonka pääroolissa ovat uudet sekä perinteisemmät alueen villi- ja luontoruuat.

Ilta huipentuu elokuvahetkeen, kun valkokankaalle heijastetaan ensimmäisiä kertoja koskaan uunituore Myrksyluodon Maija -elokuva. Solar Filmsin tuottamasta elokuvasta voimme kaikki oppia jotain tarinankerronnan keinoista, kestävistä tavoista kohdella saaristomeren aluetta sekä sisun merkityksestä tulevaisuuden luomisessa.

Aikataulu: Iltaohjelma alkaa klo 16 ja päättyy 00:00 tai elokuvan päättyessä.