A'Pelago Initiative 2024

Business Camp for the Archipelago Sea

15.–16. elokuuta

Kasnäs

Sold out

Liity odotuslistaan

Tervetuloa tämän vuoden A'Pelago Initiative 2024 - tapahtumaan Kasnäsiin, Kemiönsaaristoon. Tapahtumaan, joka on suunniteltu saaristomerialueisiin vaikuttaville muutoksentekijöille, yrittäjille ja sijoittajille.

On aika kokoontua jälleen pohtimaan strategioita, jotka hyödyttävät Saaristomeren aluetta ja asettavat selkeät askelmerkit saaristomeren elinvoimaisuuden kestävälle kehittämiselle. Tänä vuonna Initiative kerää taas yhteen tiiviin joukon intohimoisia saariston puolestatoimijoita - yrittäjiä, tutkijoita, sijoittajia, saaristolaisia ja muita muutoksentekijöitä.

Tapahtuma on loppuunmyyty. Voit vielä saada liput tapahtumaan ilmoittautumalla jonotuslistallemme tai mediaedustajana hakemalla MEDIA PASS -korttia tästä.

Housekeeping Notes osallistujille
Kaikki tarpeelliset käytännön tiedot, mitä tarvitset osallistuaksesi Initaitiveen löytyvät täältä.

Otetaan meri takaisin

A Pelago Initiative 2024:n teema on ”Reclaiming the Sea - Rethinking Business”, jonka loivat tämän vuoden ensimmäisen A’Pelago tapahtuman osallistujat. Se on kutsu esittelemään innovatiivisia liiketoimintakonsepteja ja -tapoja, jotka ennakkoluulottomasti edistävät Saaristomeren elinvoimaisuutta. Saaristomeren alueen potentiaali on valtava ja vain murto-osa tästä on yleistietoa.

Iskulause kiteyttää ajatuksen siitä että Saaristomeren pelastaminen vaatii uusia toimintatapoja. Meidän on uudistettava niin liiketoimintamalleja kuin kulutustottumuksiamme sekä pohdittava uudelleen arvoketjuja ja vuorovaikutustamme meren kanssa.

Tule rohkeasti mukaan uusia liiketoimintamalleja, jotka auttavat pelastamaan arvokkaat merialueet ja palauttamaan niiden monimuotoisuuden niin meillä Suomessa kuin maailmalla! Ja mikä olisi tähän parempi paikka kuin Kemiönsaaristo ja Kasnäs, missä Initiative järjestetään tänä vuonna.

Miksi kokoonnumme saaristossa

Yhteistyöllä uusia aloitteita

Yhä polarisoituneemmassa maailmassa näemme, että erilaisten näkökulmien kokoaminen samaan tilaan on tärkeämpää kuin koskaan. Positiivisten saaristoaloitteiden luominen tulevaisuutta varten vaatii vuorovaikutusta, joka hyödyntää yhteistyön ja osallisuuden voimaa.

Uskomme, että jaettu visio ja arvot luovat kestävät pohjan, jolle rakentaa saaristomerta tukevia kehityshankkeita. A’Pelago Initiative-tapahtuma on foorumi rohkeiden ideoiden jakamiselle ja uusien aloitteiden luomiselle.

Ideoista teoiksi

Vilkas keskustelu on A’Pelago Initiative-tapahtumien ydin. Tapahtumien dynaaminen lähestymistapa rohkaisee poikkitieteelliseen yhteistyöhön ja yhdessä luotujen aloitteiden syntymiseen. Osallistujien monimuotoisuus on tärkeä tekijä, joka mahdollistaa uusien ideoiden syntymisen ja tapahtumamme onnistumisen. Erilaiset taustat ja asiantuntemus lisäävät tietoisuutta ja tietoa tapahtumassa esitellyistä aiheista, haastavat nykyiset oletukset ja ruokkivat tulevaisuuden mahdollisuuksia.

A’Pelagon ekosysteemi

A’Pelagon ekosysteemi muodostuu toimintalähtöisistä muutoksentekijöistä, yrittäjistä, tutkijoista, sijoittajista ja päättäjistä, joilla kaikilla on ainutlaatuinen yhteys ja kyky luoda positiivinen vaikutus Saaristomeren alueeseen. A’Pelago-tapahtumamme kokoavat yhteen monipuolisen joukon asiantuntijoita, joille Saaristomeren alue on sydänasia. Ekosysteemimme on sitoutunut toimimaan merialuieiden hyväksi.

A’Pelago Experience

Tervetuloa A’Pelago Initiative-tapahtumaan ja samalla yhteen maailman suurimmista saaristoalueista! Tapahtumamme järjestetään tänä vuonna Kasnäsissä, joka sijaitsee Suomen saariston sydämessä. Kasnäs tunnetaan ainutlaatuisesta sijainnistaan ja sinne pääseekin meritse sekä Hangosta ja Turusta. Kasnäsiin on myös helppo matkustaa julkisilla liikennevälineillä tai autolla Turusta tai Helsingistä. Kasnäs tarjoaa hyvää paikallista ruokaa, paljon aktiviteetteja ja henkeäsalpaavia merimaisemia!

Puhujat

Keynote speakers

Jannica Haldin

Hannu Krook

Ron Tardiff

Stefan Lindström

Mika Leskinen

Anna Törnroos-Remes

Carl Haglund

Luis de Miranda

Dani Lindberg

Leonard Breukers

Tanja Liljeqvist

Erika Strandberg

Mårten Skogö

Sonja Jaari

Project Manager, John Nurmisen Säätiö

Ossi Korpela

Beppe Rosin

Kristiina Kukkohovi

CEO, Visit Archipelago Turku

Jussi Sepponen

Mikko Salminen

Ville Heikkinen

Moderators & facilitators

Milla Unkila

Timo Ketonen

Partner & Co-founder, A'Pelago Experience

Patrik Anckar

Partner & Co-founder, A'Pelago Experience

Ohjelma

Oletko valmis liittymään joukkoomme, haastamaan itsesi ja kehittämään aloitteita saaristomerialueen hyväksi yhdessä muiden osallistujien kanssa? Initiative-sessiomme tarjoavat sinulle ajateltavaa ja näkemyksiä uusista liiketoimintamahdollisuuksista ja innovaatioista merialueiden suojelemiseksi.

Tapahtuman pääkieli on englanti.

1. päivä - 15. elokuuta

Tapahtuma alkaa tutustumalla osallistujien mahdollisuuksieen edesauttaa merialueiden suojelua ja potentiaalia uusien kestävien liiketoiminnan kehittämistapojen löytämiseksi. Keskitymme päivän aluksi henkisen kestävyyden käsitteeseen ja siihen miten löydetään aito tahtotila muuttaa asioita. Sen jälkeen siirrymme tarkastelemaan , miten mukautumiskyky ja yhteinen innovointi parhaimmillaan voivat johtaa uusiin liiketoiminta-aloitteisiin ja edelleen merialueiden elinvoimaisuuden edistämiseen!

Valmistaudu heittäytymään mukaan päivän puhujien ja teemojen innoittamiin keskusteluihin aiheista kuten arvoketjujen innovointi, asiakaskokemus ja liikkuvuuden uudelleenajattelu.

Päivän päätteeksi ohjelmassa on illallinen, joka tarjoaa mahdollisuuden syventää yhteyksiä A’Pelagist-yhteisössä! Iltaohjelma on avoin kaikille päivän 1 lipunhaltijoille, sisältäen illallisen ja live-saaristomusiikkia Janne Engblom Bandin esittämänä.

9:00

Introduction & Welcome to A´Pelago Initiative

Alkusanat

Welcome to Kasnäs and Kimito

The Status and potential of the Baltic Sea

The Mental Prerequisites for Reclaiming the Sea

It's about Will

It's about Facts

It's about Mindset

It's a Must

Verkostoitumislounas saaristonäkymillä

Rethinking Customer Experience and Value Chains

Steering consumers towards more sustainable choices

Can a portfolio investor make an impact?

Small steps matter

Verkostoitumistauko

Rethinking Business Models

Green shipping as a choice

On the way to cruising with a clean conscience

The Archipelago as a sustainable travel destination

Smaller environmental impact means more business

The transformation of driving habits

The Future of Boating

Jussi Sepponen

Panel: Rethinking Business to Reclaim the Sea

Wrap-Up of the Day

A'Pelago Evening Experience

16-17.30

Happy Hour Meet-Up ohjelmaa

18.00

Saaristolaisillallinen & musiikkia

2. päivä - 16. elokuuta

Toinen päivä on suunniteltu sijoittajille, innovaattoreille ja startup-yrityksille, jotka voivat kasvattaa ja skaalata innovaatiot tulevaisuuden suomalaisiksi merialueiden mestareiksi. Tänä vuonna toinen päivä on jaettu kahteen osioon: sijoittajanäkökulma ja startup-näkökulma. Aamupäivän sessiot keskittyvät makrotason sijoittajakeskusteluihin meren alueen scale-up-yritysten tulevaisuudesta Suomessa. Tämän jälkeen syvennymme Suomen merialueiden startup-ekosysteemin ajankohtaisiin asioihin. Kuulemme myös A'Pelago Accelerator -ohjelmaan osallistuvien yritysten esitykset.

9:00

Introduction to the 2nd Day of A´Pelago Initiative

Rethinking Innovation

Status quo of world blue economy start-up building (remote)

Sea economy ecosystems to scale-up opportunities

Value chains from the sea-shore to the store

The Sea as a scale-up opportunity

Supporting innovation through private funding (remote)

Verkostoitumislounas saaristomaisemissa

Rethinking Funding and Startups

Pitch Sessions with A´Pelago Accelerator Startups

Matchmaking Break & Coffee

Sijoittajapaneeli: The Future of Business Solutions Reclaiming the sea - New Perspectives for investors and startups

16.00

Wrap-Up of the Initiative 2024

Liput

This event is currently sold out - but you can still sign up to our waiting list below to get informed if any additional tickets become available.

Tapahtuman tiedot

Olemme parhaillaan luomassa kokonaisvaltaista tapahtumatietosivua. Ennen sen julkaisua löydät osallistumiseen liittyvät käytännön tiedot täältä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin.

Majoitus tapahtumapaikalla Hotelli Kasnäsissä

A’Pelago Initiative-tapahatuman paikka on Hotelli Kasnäs (Kasnäsintie 1294, 25930 Kasnäs). Venepaikat tai matkailuautopaikat voi varata Kasnäsin verkkosivujen kautta.

Tapahtuman aikana olet oikeutettu erikoishintaan varatessasi majoituksen Hotelli Kasnäsissäajalle15.–16. elokuuta. Varaa majoitus täältä (varauslomake).

Yöt ennen ja jälkeen tapahtuman Hotelli Kasnäsissä varataan Hotelli Kasnäsin verkkosivujen kautta.

Muut Majoitusvaihtoehdot

Muita lähellä olevia majoituspaikkoja ovat Ullman’s Villa, Hotel Merikruunu ja Strandhotellet.Lomamökkejä- ja asuntoja Kemiönsaaren alueelta voi löytyä myös sivustoilta Airbnb.com, Vrbo.com, Lomarengas.fi ja tori.fi.

Yhteistyössä

The A'PELAGO Crew

A'Pelago Initiativen tarina

A'Pelago Initiativen tarina

Ensimmäisestä elokuussa 2023 pidetystä aloitteesta lähtien A’Pelago on ollut eturintamassa tuomassa yhteen laajaa verkostoa liike-elämän johtajia, tutkijoita, kansalaisjärjestöjä, sijoittajia, paikallisia ja globaaleja arvo-ohjattuja yrittäjiä sekä muita muutoksentekijöitä, joilla on ainutlaatuinen potentiaali luoda positiivinen vaikutus Saaristomeren alueelle.

A’Pelago Initiative on foorumi, jossa jaetaan tietoa merialueiden potentiaalista ja edistetään liiketoiminta-aloitteiden luomista ja skaalaamista, jotka hyödyttävät Saaristomeren aluetta. A’Pelago Crew työskentelee ympäri vuoden tuodakseen yhteen, isännöidäkseen ja kehittääkseen vaikuttamiseen keskittyvää yhteisöä, joka priorisoi toimintaa ja yhteistyötä. Viime vuoden aloitteen konkreettisena tuloksena syntyi muun muassa A'Pelago Accelerator -ohjelma.

A’Pelago Initiative- tapahtumissa pyrimme antamaan lavan monipuolisille äänille ja tuomaan esille keskusteluja rohkeista ja innovatiivisista aloitteista, jotka edistävät merialueiden elinvoimaisuuden palauttamista. A’Pelago Initiative 2024 on kolmas tapahtumamme, ja toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan luomaan ja ottamaan aloitteita mertemme elinvoiman palauttamiseksi!

Koe ainutlaatuinen saaristomme ja liity mukaan A’Pelago Initiative 2024 -tapahtumaamme Kasnäsissä!

Heräsikö kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai huolia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.