Miika Moilanen

Head of AI, Younite-AI

Olen kokenut tekoälyosaaja ja minulla on pitkä tausta erilaisista tekoälyprojekteista ja yrityksistä. Urani aikana olen saanut seurata kielimallien kehitystä ensimmäisistä pienen pienistä transformereista nykyisiin jättimalleihin kuten GPT-4. Ennen Younite-AI:lle tuloa ratkoin ongelmia tekoälyn avulla aloilla kuten terveydenhuolto ja digitaalinen markkinointi. Puheeni aihe tulee vielä tarkentumaan, mutta sivuan aiheita kuten markkinoinnin personalisointi ja luova (generatiivinen) tekoäly.

Oulussa suurimman osan elämääni asuneena meri on minulle lähellä sydäntä ja lähialueen saaret ja vesistö onkin tultu jo hyvin koluttua. Varsinais-Suomen saaristo ei ole yhtä tuttu, mutta Naantalissa olen viettänyt lapsena aikaa ja Turussa vieraillut useasti.

A'Pelago Initiative Winter Campissa Miika jakaa näkemyksiään siitä, millainen on tekoälyn potentiaali brändäyksessä.

Younite-AI

'Making intelligent tools for the age of AI'

Younite-AI on Suomen suurin suomalaisomisteinen tekoäly-yritys, joka syntyi kolmen teknologiatoimijan yhdistyessä. Yrityksessä työskentelee yli 80 asiantuntijaa tekoälyn, sovelluskehityksen, sekä XR- ja 3D-teknologian aloilla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja New Yorkissa, ja markkina-alueemme ulottuu Suomesta Yhdysvaltoihin. Younite-AI keskittyy kehittämään älykkäitä ratkaisuja liiketoiminnan monimutkaisiin ongelmiin ja palvelee laajasti sekä pk-yrityksiä, että Fortune 500 -suuryrityksiä.

Lue lisää https://younite-ai.com

Talks

Tekoäly brändäyksessä - luovuuden tuho vai tehokkuuden voima

Winter Camp

Workshops

Workshop 3: Tekoäly tukea! AI, bränditarinan toteutuksen uusi normi?

Winter Camp