Tule mukaan

Haluatteko olla mukana järjestämässä A'Pelago Initiative 2024 -tapahtumia? Arvostamme kaiken kokoisten organisaatioiden panosta ja kuulemme mielellään teistä.

Avoin haku tapahtumaohjelmiin

A'Pelago Initiative vuosi koostuu vuosittain kahdesta tapahtumasta: Winter Camp tammi-maaliskuussa ja Initiative II elokuussa.

Kutsumme tutkijoita, sijoittajia, saaristoekosysteemin asiantuntijoita, markkinointialan ammattilaisia sekä startup-yrityksiä, joilla on saariston elinvoimaa tukevia ratkaisuja, hakemaan mukaan tapahtumaohjelmiimme! Avoin puhujahaku mahdollistaa osallistumisen A'Pelago Initiativen sisältöihin ja voitte vaikuttaa siihen, ketkä saavat näkyvyyttä.

Voit jättää ehdotuksesi tänne. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita.

Tule mukaan tapahtumapartnerina

Oletko seuraavan Initiativen co-host, tapahtumapaikka tai uusi kumppani? Oletko valmis olemaan näkyvä osa Initiativea ja edistämään saaristomerialueelle hyödyllisten ratkaisujen luomista?

A'Pelago etsii organisaatioita, jotka haluaisivat tukemaan meitä tekemään seuraavasta Initiativesta menestyksen.

Vuoden 2023 Initiative elokuussa oli menestys: +20 puhujaa ja +160 osallistujaa ja osallistujia yli 10 maasta. Tapahtuma sponsorit saavat näkyvyyttä osana viestintäämme.

Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa sinua tai tiedät jonkun, joka voisi olla kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@apelago.fi jo tänään ja käynnistä keskustelut.

Isännöi tapahtumapiste

Initiative tarjoaa kiinnostuneille yrityksille mahdollisuuden isännöidä tapahtumastandejä tapahtumapaikalla tapahtuman aikana.


Hae tapahtumastandin isännöintiä osoitteeseen info@apelago.fi.

Vapaaehtoiseksi Initiativeen?

A’Pelago Initiative on tiiviin yhteistyön tulos. Haluatko olla mukana puhaltamassa Saaristomeren tunnelmallisimmat Business Campit eloon?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan tiimiimme. Etsimme erityisesti sosiaalisen median tuottajia ja ihmisiä, joilta löytyy systemaattista cando-asennetta.

Hae vapaaehtoiseksi Initiative-tapahtumiin.