Kom med

Vill du vara med och organisera A'Pelago Initiative 2024-evenemang? Vi värdesätter bidragen från organisationer av alla storlekar och vill gärna höra från dig.

Öppen ansökan för att ta del av evenemangsprogram

A'Pelago Initiative-året består av två evenemang varje år: Winter Camp i januari-mars och Initiative II i augusti.

Vi bjuder in forskare, investerare, experter på skärgårdsekosystem, marknadsförare och nystartade företag med lösningar som stödjer skärgårdens vitalitet att ansöka till våra eventprogram! Det öppna sökandet efter talare gör att du kan delta i innehållet i A'Pelago Initiative och påverka vem som blir synlig.

Lämna ditt bidrag här. Alla förfrågningar är välkomna.

Gå med som eventpartner

Är du vår medvärd, partner eller vårt ställe för nästa Initiative? Är du villig att vara en synlig del av Initiative, göra framsteg och skapa nyttiga lösningar för skärgårdshavsregionen?

A'Pelago söker organisationer som vill stöda oss att göra nästa Initiative till en framgång.

Vårt senaste 2-dagars Initiative 2023 var en framgång med +20 talare och +160 deltagare från över 10 länder. Eventsponsorer erbjuds en stor synlighet som en del av vår kommunikation.

Om du tycker att denna möjlighet är spännande eller känner någon som kan vara intresserad, tveka inte att kontakta oss på info@apelago.fi idag och kickstarta diskussionerna.

Bli värd för eventmonter

Initiative erbjuder intresserade företag möjlighet att hålla sina egna evenemangsmontrar på plats under evenemanget.

Ansök om att vara värd för en eventmonter på adressen info@apelago.fi.

Volontär för Initiative?

A'Pelago Initiative är resultatet av nära samarbete. Vill du vara med och väcka skärgårdens mest stämningsfulla Business Camp till liv?

Vi välkomnar dig varmt att komma med i vårt team. Vi söker speciellt producenter för sociala medier och personer som har en systematisk can-do-attityd.

Ansök om att bli volontär vid ett Initiative-evenemang.