Skräddarsydda evenemang

Vill du ta med ditt team till den unika skärgården? Låt oss skräddarsy ett evenemang specifikt för era behov.

De flesta framgångsrika organisationer tar sig tid att se helheten och att stärka sina team.

Skärgården är den perfekta platsen för att se bortom horisonten och höja lagandan till nästa nivå. Med vårt breda nätverk av experter inom olika områden arrangerar vi inspirerande evenemang i skärgården anpassade efter din organisations behov.

Som ett resultat av en dag med oss ​​kommer du att känna dina teammedlemmars styrkor bättre och lämna med en erfarenhet rikare.

Strategidag

Dags att finslipa er framtidsplan eller lära er nya färdigheter?

Ta med ditt team till skärgården i syfte att skapa nytt. Skärgården är en inspirerande mötesmiljö för workshops, planering och kreativt arbete. Vi bokar rätt ställe och lämpliga talare för ditt evenemang. Kontakta oss så skapar vi ett lyckat evenemang för era behov.

Teamdagar

Är det dags att sätta din teamanda på prov och ta den till nästa nivå?

Den unika skärgården ger en magnifik bakgrund för att skapa gemensamma upplevelser. Kontakta oss så skapar vi ett lämpligt evenemang åt er.

Arbetsvälmåendedagar

Med målsättningen att öka arbetsuthållighet och välmående, förbättra livskvalitet, minska sjukfrånvaro, stärka organisationsengagemang eller förbättra produktiviteten?

Med vårt partner-nätverk erbjuder vi mångsidig expertis i att utveckla arbetsplatsvälmående i den fridfulla skärgårdsmiljön.

Läs

Experience EventsExperience

10.9.2023

null

Experience

6.6.2023

TS: A'Pelagon etätyökohteet tulevat Spacentin välitettäviksi – tavoitteena edistää saaristoyrittäjien kokovuotisia toimintamahdollisuuksia