Räätälöidyt tapahtumat

Haluaisitko tuoda tiimisi ainutlaatuiseen saaristoon? Räätälöimme tilan, puhujat ja tapahtuman muut puitteet teidän tarpeisiin.

Menestyksekkäimmät organisaatiot käyttävät aikaa yhtiön tulevaisuuden suunnan määrittämiseen ja tiimiensä vahvistamiseen.

Saaristo on täydellinen paikka horisontin taakse tähystämiseen. Täällä kirkastat strategiaa, vahvistat tiimihenkeä, korotat työhyvinvointitaitoja seuraavalle tasolle tai vain yksinkertaisesti otat suuntaa selkeyttävän tauon arjen kiireestä perusasioiden äärellä. Laajan asiantuntijakumppaniverkostomme avulla A'Pelago järjestää inspiroivia yritystapahtumia saaristossa - huolellisesti räätälöitynä organisaationne yksilöllisiin tarpeisiin.

Päivän tuloksena tunnet organisaatiosi ja tiimisi jäsenten vahvuudet paremmin ja lähdet yhden kokemuksen rikkaampana.

Strategiapäivät

Aika hioa organisaationne etenemissuunnitelmaa tai oppia uusia taitoja?

Tuo tiimisi luonnon keskelle saaristoon luomaan uutta. Saaristo on inspiroiva ympäristö työpajoille ja uusien suunnitelmien kirjaamiselle. Järjestämme tapahtumallesi tilan, puhujat ja ohjelman. Ota yhteyttä ja luodaan teille tapahtuma.

Tiimipäivät

Onko aika laittaa tiimihenki testiin ja viedä se seuraavalle tasolle?

Uniikki saaristo on upea ympäristö seikkailuille ja tiimihenkeä syventävien yhteisten kokemusten luomiselle. Ota yhteyttä ja luodaan teille sopiva tapahtuma.

Työhyvinvointipäivät

Tavoitteena parempi organisaation ilmapiiri ja sitoutuminen, työntekijöiden työkyky ja elämänlaatu, harvemmat sairauspoissaolot tai mieltä säästävät tuottavammat työtavat?

Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme monipuolisia koulutussisältöjä työhyvinvoinnin kehittämiseen rauhallisessa saaristoympäristössä. Koulutuksellisten osuuksien jälkeen rentoudutte merimaisemien keskellä.

Lue

Experience EventsExperience

10.9.2023

Baltic Yachtsin korkeanpaikan leiri Airiston Lumouksessa

Experience

6.6.2023

TS: A'Pelagon etätyökohteet tulevat Spacentin välitettäviksi – tavoitteena edistää saaristoyrittäjien kokovuotisia toimintamahdollisuuksia