Baltic Yachtsin korkeanpaikan leiri Airiston Lumouksessa

Experience EventsExperience

Julkaistu 10.9.2023


Kuva: Baltic Yachts

Baltic Yachts on maailman johtavia komposiitti purjeveneiden valmistajia Pietarsaaresta. Yrityksen hallitus vietti strategiapäiväänsä syksyllä A’Pelago-kohde Airisto Lumouksessa. Päivän tunnelma oli virkistävä ja viritti ajatuksia yrityksen seuraavista askelmerkeistä.

‘’Airiston nurkat ovat itselleni erittäin tuttuja paikkoja. Suurin osa Baltic Yachtsin johtoryhmästä on Pohjanmaalta, joten haimme vaihtelua lakeuksille ja sikäläisille vielä Saaristomerta kivikkoisemmillekin vesille.

Kun maisemat ovat kohdallaan ja puitteet on eeppiset, vapautuu energiaa ja voi keskittyä korkean paikan leirin varsinaiseen perimmäiseen tarkoitukseen, missä puitteet ovat vain sivujuonne.

Airiston Lumous on aivan tolkuttoman hieno paikka ja Kirsi tietysti hoitaa kapellimestarina suvereenisti vierailun oheistoiminnan soljumista. Voin suositella paikkaa aivan varauksetta kansallisille ja kansainvälisille ryhmille - eivät varmasti pety.

Suosittelen päivää saaristossa kaikille keskisuurista yrityksistä ylöspäin nimenomaan yritysten kehitystyöpäiviin. Saariston puitteet ovat ympäri vuoden niin upeat, ettei päivään tarvitse suunnitella kompleksista ohjelmaa vaan antaa ideoiden juosta’’ toteaa Baltic Yachtsissa vaikuttanut Anders Kurtén päivästä Airiston Lumouksessa.

“Meille oli suuri ilo ja kunnia saada alansa huippua edustava yritys pitkän matkan päästä Saaristomeren kauniille rannoille. Meillä on Baltic Yachtsin kanssa sama arvomaailma eli pyrimme toteuttamaan kaikessa asiakkaiden toiveet ja unelmat. Siksi oli upeaa kuulla vieraittemme lähtiessä, että Lumous oli ehdottomasti pitkänkin ajomatkan arvoinen” hehkuttaa Kirsi Swanljung-von Wehrt tyytyväisenä.

“Kun vieraamme tekevät täysillä töitä isojen kysymysten parissa, on tärkeää, että kaikki muu soljuu kuin huomaamatta. Airiston Cateringin herkut ja etenkin saaristolaispöytä herättää aina wau-efektin. Aivan rantaviivassa oleminen niin kokouksen, taukojen kuin altailun aikana tuovat levollisen ja samalla tehokkaan ja luovan mielen. Kokousten aikaansaannokset ja yhdessäolon mukavuus ylittävät aina vieraittemme odotukset” kertoo Kirsi Swanljung-von Wehrt.

Tutustu A'Pelago Kohde Airiston Lumoukseen tästä.