Winter Camp -tapahtumapaikka on Herrankukkaro

Winter Camp

Julkaistu 20.11.2023


Kuva: Herrankukkaro

A’Pelago Winter Campin esittelee talvisaaristoa ja saaristoa hyödyttäviä liiketoimintaratkaisuja uusista näkökulmista. Sysipimeän vuodenajan tapahtumapaikaksi on valittu tunnelmallinen ja kerrassaan toisenlainen Herrankukkaro.

A’Pelago Initiativen vuositeema ‘’Kerronta’’ kutsuu laajasti eri alojen asiantuntijoita yrittäjistä, tieteilijöihin, brändiammattilaisiin, paikallisiin ja rahoittajiin, jakamaan omaa tarinaansa. Kerronnan keinoja, kuten brändityötä ja markkinointia, kehittämällä voidaan vahvistaa liiketoimintaa ja levittää saaristoalueita hyödyttäviä ratkaisuja.

Kerronnallisuutta löytyy myös Winter Camp -tapahtuman tapahtumapaikasta

41.000 saaren sylissä, Naantalin Rymättylässä sijaitseva, omanlainen, persoonallinen ja kiehtova kalastajatilakokonaisuus toivottaa A’Pelago Winter Campin vieraat tervetulleeksi toisenlaisuudellaan. Paikalle pääsee autolla Naantalin keskustasta 20 minuutissa ja uutta moottoritietä Helsingistäkin matkaa on vain rapiat kaksi tuntia.

Paikka on otollinen tiedonjaolle, yhteistyölle ja uusille kohtaamisille

Brändityöhön keskittyvälle Winter Campille Herrankukkaro on luovuudessaan täydellinen sijainti. Sen tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet tapahtuman ensimmäisen päivän asiantuntijapuheenvuoroille. Osana A’Pelago Winter Campin sosiaalista iltaohjelmaa osallistujat pääsevät puimaan jälkilöylyt ja verkostoitumaan maailman suurimmassa savusaunassa. Tapahtuman toinen päivä koostuu työpajakokonaisuuksista, missä osallistuja pääsee kiertämään Herrankukkaron erilaisia tiloja, kehittämään ja jakamaan kokemuksiaan saariston elinvoimaa vahvistavasta brändien kehittämisestä. Työpajoja fasilitoi markkinointi- ja brändityön asiantuntijat.

A’Pelago Winter Camp järjestetään 25-26.tammikuuta 2024

Kiinnostuitko tapahtumasta? Osta liput nyt täällä.