Leevi Parsama

Digital Commerce Specialist, Snowball Growth Partners

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, jota leikkisästi kutsutaan kotimaisen verkkokaupan kummisedäksi. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 1000 suomalaista verkkokauppaa sekä tutustunut digitaalisen kaupan merkittävimpiin toimijoihin eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Leevi toimii uuden Digital Commerce Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä sijoittaa lupaaviin digitaalisen kaupan yrityksiin Snowball Growth Partners yhtiön kautta.

Mereen ja saaristoon Leevillä on intohimoinen suhde. Vapaa-ajasta valtaosa kuluu Kustavin mökin upeilla harmaakallioilla sekä saariston sopukoita koluten. Sydän sykkii isosti myös purjehdukselle, Itämeri on jo koluttuna ja mieli halajaa suuremmille merille.

Esityksessään Leevi käy läpi kolme kotimaista menestystarinaa, joissa brändin voimalla on ponnistettu digitaalisen kaupan kansainvälisille markkinoille. Tänä päivänä kännykkä on oikeasti etuovi maailman kaikkiin kauppoihin ja maapallon jokainen asiakas ovat vain parin klikkauksen päässä. Menestyminen on aidosti mahdollista kaikille yrityksille, myös jokaiselle saariston kätköistä ponnistavalle. Pitää vain tunnistaa parhaat asiakkaat, kiteyttää kilpailuedut ja oma konsepti, rakentaa brändiä sekä luoda voittava asiakaskokemus. käännä englanniksi

Talks

Brändin voimalla globaalille ulapalle – kolme digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvutarinaa

Winter Camp