Toni Perez

Managing Director, OSG Communications

Toni on viestinnän moniottelija, joka on toiminut uransa aikana niin toimitustyössä, matkailuyrityksen viestinnässä kuin viestintätoimistoissakin. Hän on Vuoden viestintätoimistoksi kolme kertaa valitun OSG Viestinnän toimitusjohtaja ja ollut mukana suunnittelemassa kampanjoita, jotka on palkittu Cannesin leijonalla, European Excellence Awards- ja Digital Communications Awards -palkinnoilla.


Toni on konsultoinut uransa varrella suuria kansainvälisiä yrityksiä, kuten Danone ja Samsung sekä monia paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä Visit Ålandista R-kioskiin. Paikan markkinointi hänelle on tullut tutuksi myösTurun Ydinkeskustayhdistyksestä, jonka puheenjohtajana hän toimii.


Turku/Helsinki-Tukholma väliä mies on risteillyt tuhansia kertoja edestakaisin, sillä hän työskenteli opiskeluaikanaan laivalla baarissa, ravintolassa, pallomeressä ja joskus bingoisäntäkin. Laivoilta matkaan tarttui ainakin hurttia huumoria, jota on hyödynnetty vuosien varrella myös monissa asiakkaille tehdyissä kampanjoissa. Vapaa-ajallaan hän työskentelee kahden lapsensa iltapalatarjoilijana ja über-kuskina.

Talks

Värähtelystä aaltoliikkeeseen: näin synnytät viestinnällä ilmiön, joka ravisuttaa mantereita

Winter Camp

Workshops

Workshop 2: Hulluista sovelluksista toteutettaviin ideoihin! Tule kokeilemaan, kuinka ideoidaan viestintätoimistoissa.

Winter Camp