Ville Wahlberg

toimitusjohtaja, Baltic Sea Action Group

Itämeren pelastamiseen tähtäävän BSAG:n toimitusjohtaja Ville Wahlbergilla on pitkä kokemus muutos- ja viestintäkonsultoinnista, politiikasta ja ympäristöaktivismista, joita hän käyttää työssään Itämeren hyväksi.

”Itämeren suojelu on paitsi jo sen haavoittuvuuden vuoksi tärkeää, mutta myös muuten erityisen lähellä sydäntäni.”

Villellä on vankkaa osaamista niin brändeistä, johtamisesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, kuin hallinnostakin. BSAG:lle hän siirtyi viestintätoimisto Ellun Kanojen viestinnän liiketoiminnan johdosta.

Ville kokee Itämeren olevan paitsi taianomaisen upea, myös meidän paikallinen ympäristöongelmamme. Meillä on velvollisuus parantaa tapamme ja korjata aiheuttamamme vahinko.

”BSAG:n vahvuus on aivan erityisesti suoraan konkreettisiin ratkaisuihin tähtäävä tekemisen tapa. Etsimme monihyötyisiä ratkaisuja, joilla ratkotaan useita ympäristöongelmia samanaikaisesti”, Ville toteaa.

BSAG
BSAG on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG suojelee Itämerta, torjuu luontokatoa ja hillitsee ilmastonmuutosta laajassa yhteistyössä tutkijoiden, yritysten, päättäjien, viranomaisten ja viljelijöiden kanssa.

Tutustu: www.bsag.fi

Talks

Tarinoita, joita saaristo tarvitsee

Winter Camp