Timo Ketonen

Partner & Co-founder, A'Pelago Experience

Olen aktiivinen yrittäjä ja sijoittaja. Minulla on laaja työkokemus rahoitusalalla, mediassa, markkinoinnissa ja palvelumuotoilussa. Vuonna 1988 suoritin KTM tutkinnon Åbo Akademissa pääaineena kansainvälinen markkinointi.

Perustin perheemme sijoitusyhtiö Aboa Advestin vuonna 2015 fokuksena vaikuttavuussijoittaminen. Haluamme auttaa startupeja ja muita kasvuyrityksiä menestymään. Olen sijoittanut useaan kasvuyritykseen sekä henkilökohtaisesti että Aboa Advestin ja pääomasijoitusrahastojen kautta.

Toimin myös hallitusammattilaisena ja sukuyhtiömme TS-Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtajana, sekä Åbo Akademin säätiön valtuuskunnan puheenjohtajana.

Pidän ruoanlaitosta ja erityisesti aasialaisesta ruoasta tuoreiden yrttien kera. Nautin saaristossa asumisesta ja purjehduksesta perheeni ja ystävieni kanssa. Rakastan musiikkia ja lyriikkaa, opiskelen kitaransoittoa ja harrastan liikuntaa monessa muodossa. Minua kiinnostaa erilaiset kulttuurit ja kielet. Olen asunut neljässä maassa mm. Lontoossa useita vuosina ja purjehtinut Huippuvuorille (80N) vuonna 2011 sekä Etelämerellä kesällä 2023.

Asun ympärivuotisesti saaristossa Nauvon Lillandetissa ja perheen toinen koti on Turussa.

Talks

Panel: Nurturing the future of Sea Region enterprising in Finland

A'Pelago Initiative 2024

Avaussanat ja päivän tarkoitus

Winter Camp