Tätä on A'Pelago 2.0: Hyvää syksyä A’Pelagon saaristotoimistolta

Media

Julkaistu 10.10.2023


On aika jakaa syyskuulumisia. Olemme työskennelleet ahkerasti konseptimme jatkokehityksen parissa onnistuneen A’Pelago Initiative-tapahtuman jälkeen. Kiitos vielä kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille. Keskitymme nyt kolmeen A'Pelagon toiminnan osa-alueeseen, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuksia vaikuttaa saariston elinvoimaisuuteen.

A'Pelago Experience

Etätyötilat | Räätälöidyt Tapahtumat

Syvennämme yhteistyötä Spacentin kanssa työtilojen varaamisessa. Spacentin kanssa tehtävän yhteistyön tarkoituksena on tehostaa saariston työtilojen ja tiimipakettien markkinointia ja myyntiä; Spacentilla on paljon suuria yritysasiakkaita ja haluamme automatisoida varausprosessin niin, että se keskittyy Spacentin mobiilisovellukseen. Lisätietoa varausprosessista löydät verkkosivuiltamme.

A'Pelago keskittyy toiminnassaan yritysasiakkaille räätälöityihin tapahtumiin. Tänä vuonna olemme järjestäneet useita tällaisia tapahtumia eri saaristokohteissa, mm. Baltic Yachtsin johtoryhmälle median ja markkinoinnin painopisteenä, BoostTurku Startup Journey, Turun yliopiston Polttimo-tapahtuma työn tulevaisuudesta ja paljon muuta.

Lue lisää

A'Pelago Initiative

Business Camp | Foorumi Saaristomeri-alueen sidosryhmille

Vuoden 2024 päätapahtuma on A'Pelago Initiative-saaristofoorumi, joka järjestetään nyt toista kertaa. Ensi vuosi alkaa tammikuussa 2024 A'Pelago Winter Camp talvileirillä 25-26.1. Herrankukkarossa. Vuotta seuraa toinen A'Pelago Initiave -tapahtuma, joka järjestetään 15.-16.8. Konsepti ja kohderyhmä on pitkälti sama kuin elokuussa 2023.

A'Pelago Initiative 2024 teemana on ’Narratiivi’. Tapahtumissamme keskitymme brändäykseen ja tarinankerrontaan, ts. miten saariston suurimpia haasteita tulisi käsitellä ja millaisia ​​ratkaisuja alueen kestävälle kehitykselle on olemassa. Tapahtumissa esitellään uusia liikeideoita ja tarjotaan paikallisille yrittäjille paikka esitellä palveluitaan. Lisäksi tilaisuuksissa tarjotaan tietoa, keskusteluja, keskusteluja ja työpajoja Saaristomereen liittyvistä erityiskysymyksistä ja ratkaisuista.

Lue lisää

A'Pelago Accelerator

Yrityskiihdyttämö | Kasvun tuki

Perustamme saaristoon yrityskiihdytintä, joka keskittyy erityisesti kestävään kehitykseen ja tieteeseen perustuviin start-up-yrityksiin, jotka tarvitsevat valmennusta muodostaakseen tiimin, kaupallistaakseen tuoteidean ja verkoston rahoituksen saamiseksi. Tämä asiantuntemus löytyy tiimistämme sekä yritysvalmentajiltamme ja kumppaneiltamme. Haemme myös yhteistyötä yliopistojen kanssa, jotka tarvitsevat tieteellisesti perustuvien liikeideoiden kaupallistamista. Aiheen tulee liittyä saaristoon tai kestävyyteen.

A'Pelago Acceleratoriin voi nyt tutustua sivuillamme.

Lue lisää

Syksy on ollut aikaa dynaamiselle toiminnalle, sidosryhmäkeskusteluille ja luovalle työlle. Pysy mukana, kun matkamme jatkuu. Olemme täällä tarjotaksemme sinulle mahdollisuuksia kokea, elää, ajatella ja olla saaristossa.

Aurinkoisin saaristoterveisin,

A’Pelagon tiimi