Winter Camp 2024

Kaikki, mitä tarvitset ollaksesi valmiina talvisaaristoon kanssamme

Sydämellisesti tervetuloa A’Pelago Initiative Winter Campiin 2024!

Tältä sivulta löydät kaikki tiedot, mitä tarvitset Winter Camp 2024 vierailuasi varten. Aloita lukaisemalla läpi tapahtuman tseklista ja etene yksityiskohtiin skrollaamalla alas. Vastaamme mielellään kaikkiin ilmeneviin kysymyksiin osoitteessa info@apelago.fi.

  1. Hanki liput
  2. Varaa tai varmista majoituksesi
  3. Pakkaa mukaan saaristosään kestävät ulkovaatteet -jalkineet ja uikkarit sekä läppäri 2.työpajoja varten
  4. Suunnittele reittisi tapahtumapaikalle
  5. Tutustu tapahtuman ohjelmaan
  6. Lue ohjeet, miten koet Winter Campin kuin konkari
  7. Nauti iltaohjelmasta ja saaristoperinteitä kunnioittavasta ruuasta
  8. Opi 2.päivän työpajoissa
  9. Jatkan oppimista ja vie eteenpäin tapahtumassa syntyneitä aloitteita tapahtuman jälkeen

Hanki liput

Lipunmyynti Winter Campiin on täydessä vauhdissa. Kun olet ostanut lippusi, saat vahvistusviestin sähköpostiisi, mistä voit ladata lippusi. Huomioitahan, että vahvistusviesti lähetetään sähköpostitse samaan sähköpostiosoitteeseen, jota käytit lippusi varauksessa. Löydät sen postilaatikostasi (tai roskapostikansiosta) otsikolla "Vahvistus: A'Pelago Winter Camp 2024". Jos et löydä lippuasi, ota meihin yhteyttä.

Jos ostat monta lippua kerralla, liput toimitetaan kullekin ilmoittamallesi osallistujalle sähköpostitse. Näin kaikki osallistujat vastaanottavat henkilökohtaisesti kaikki asiaankuuluvat tapahtumaviestit. Jos sinulla on kysyttävää lipuista, ota yhteyttä meihin.

Varaa tai varmista majoituksesi

Olemme neuvotelleet majoitusmahdollisuuden erittäin huokeaan hintaan aamupaloineen osallistujillemme Herrankukkarosta tapahtuman aikana. Voit varata majoituksesi tästä. Lisätietoja Herrankukkaron majoituksesta saat heidän asiakaspalvelustaan myyntipalvelu@herrankukkaro.fi tai 02 515 3300.

Muita lähellä sijaitsevia majoittajia ovat Kultaranta Resort ja Naantali Spa & Hotel.

Pakkaa mukaan saaristosään kestävät ulkovaatteet, -jalkineet ja uikkarit sekä läppäri 2.päivän työpajoja varten

Kyllä vain, käsitit oikein - tapahtumamme sijoittuu talvisaaristoon! Pakkaa siis mukaan saaristosään kestävät ulkoiluvaatteet, -jalkineet ja uima-asu 1.päivän saunontaa ja halutessasi avantouimista varten.

Tapahtumapäivien aikana vietämme muutaman tauon saariston ulkoilmasta nauttien.

Winter Campin 1.tapahtumapäivä huipentuu iltaohjelmaan, jota varten tarvitset lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sauna- ja uimavarusteet, jos haluat kokea maailman suurimman maasavusaunan tunnelman ja testata Itämeren vedenlämpötilan avantouintireissulla. Sauna on sekasauna ja sitä varten saat Herrankukkarosta pyyhkeen lainaan.

2.tapahtumapäivän (26.1.) työpajoihin tarvitset mukaan läppärin ja muistiinpanovälineet.

Suunnittele reittisi tapahtumapaikalle

A’Pelago Initiative Winter Camp 2024 tapahtumapaikka on ainutlaatuinen Herrankukkaro, Luotojentie 245, 21140 Naantali Rymättylä.

Kannustamme muualta tulevia saapumaan Turkuun julkisella liikenteellä ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Tapahtumapaikka aukeaa keskiviikkona 24.1. klo 19:00, 1.tapahtumapäivänä eli 25.1. klo 8:00 ja 2.tapahtumapäivänä eli 26.1. klo 8:00. Varaathan aikaa tapahtumaan ilmoittautumiseen aamulla kaikkina tapahtumapäivinä Kannustamme lämpimästi tutustumaan tarkempaan aikatauluun ennen tapahtumaa.

Julkinen liikenne

Tällä kertaa tapahtumapaikalle kulku julkisella liikenteellä on hieman työlästä, muttei mahdotonta.

Tapahtumapaikalle Herrankukkaroon pääsee Turun keskustasta julkisen liikenteen linja-autoilla 7 ja N2, minkä jälkeen kävelymatkaa tapahtumapaikalle on noin 2.8 km. Matkalla ylität korkean Kirveensalmen sillan ja voit tarkistaa sillalta tähyten Itämeren jäätilanteen. Kannustamme suunnittelemaan reitin Herrankukkaroon Föli-sovelluksella.

Taksi

Taksikuljetuksen tapahtumapaikalle tai tapahtumapaikalta voit tilata numerosta 0200 10041.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan

Löydät koko tapahtumapäivän ohjelman omalta sivultaan, mutta olemme koonneet tärkeimmät ajat tänne. Varaathan saapumisaikaa suunnitellessasi molempina tapahtuma-aamuina reilusti aikaa ilmoittautumiseen ja mahdolliseen majoitukseen kirjautumiseen tai huoneen jättöön.

Tapahtuman ohjelma

1.Tapahtumapäivä

8:00 Ovet aukeavat ja tarjolla on aamukahvia ja -teetä. Ilmoittaudu tapahtumaan.

8:40 Päivän ohjelma alkaa, osat 1 & 2

11:05-12.30 Villiruokalounas

12.30-15.45 Päiväohjelma, osa 3 & 4

16:00 Päiväohjelma päättyy

16:00 Majoittuminen ja iltaohjelma alkaa

00:00 Iltaohjelma päättyy

2.Tapahtumapäivä

8:00 Ovet aukeavat ja tarjolla on aamukahvia - tämä on hyvä hetki tsekata, mihin työpajaan olet päivän aikana osallistumassa tapahtumatilan ovella tai omasta osallistujakortistasi.

9:00 Päivän avauspuheenvuoro

10:00-12:00 Ensimmäinen työpaja

12:00-13:30 Lounas työpajasessioiden välissä

13:30-15:30 Toinen työpaja

15:45 Yhteiset päivän päätössanat

16:15 Tapahtuma päättyy

Tutustu koko tapahtumaohjelmaan.

Toiminta tapahtumapäivinä

Jätä auto parkkiin parkkitilaa säästäen.

Tammikuu saaristossa on viileää aikaa, joten ota autosta päälle lämpimät ulkovaatteet päivän aloitusta, taukoja ja iltaohjelman ulkoilua varten. Lisäksi, jos osallistut 1. tapahtumapäivään, ota jo nyt mukaasi autosta saunatarvikkeet illaksi. Sisällä tapahtuman puhujatilassa on lämmintä, joten siellä oleskellessa ulkovaatteet, saunatarvikkeet ja matkatavarat voi jättää narikkatilaan.

Saavu Herrankukkaron Rantasaliin. Ilmoittaudu tapahtumaan, nappaa kaulaan osallistujakorttisi ja siihen sopivat merkinnät.

Juttele reippaasti ympärillä olevien kanssa kahvi- tai teekupposen ääressä. Kerromme päivän ohjelmasta lisää tuotapikaa.

Pyydettäessä etsi istumapaikkasi, jotta pysymme aikataulussa.

Seuraa keynote-puhujia ja haastatteluita. Kirjoita muistiinpanoja, vaikka puhelimesi muistiinpanoihin - koskaan ei voi tietää, milloin seuraava uusi saaristomerialueen elinvoimaan vaikuttava idea tulvahtaa mieleesi.

Taukojen aikana nappaa virvokkeita ja tutustu ympärillä oleviin ihmisiin.

Jos työt kutsuvat tapahtumapäivän aikana, voit osallistua tapaamiseen tai tikata yli yhden osan to-do-listaltasi, puhujatilan viereisessä huoneessa.

Ajaessasi kotia kohti tapahtumapaikalta, ole varovainen - tie on liukas ja viereisissä metsissä asuu paljon eläimiä.

Iltaohjelma

Kaikki A’Pelago Winter Camp 1.päivän ja kahden päivän osallistujat ovat tervetulleita 25.1. iltaohjelmaan.

Se on uniikki mahdollisuus tutustua tapahtuman muihin osallistujiin rennossa saaristotunnelmassa. Tutustu Winter Camp -iltaohjelmaan ja pakkaan mukaan uima-asu ja muut haluamasi saunavarusteet. Pyyhkeen saat lainaksi Herrankukkarosta. Iltaohjelman savusauna on sekasauna.

Illan päättää uunituore Myrskyluodon Maija -elokuva, jonka pääsemme näkemään ensimmäisten joukossa!

Ruoka

Paikallisen ruuan esittely ja samalla osallistujiemme energiatason huipussa pitäminen on A'Pelagon ja Herrankukkaron yhteinen vastuu. Vastaamme herkullisen ruuan ja alkoholittomien juomien tarjoilusta tapahtuman aikana saaristohengessä. Halutessasi voit ostaa ruokailujesi kylkeen alkoholijuomia tapahtumapaikalta. Huomioithan, että tapahtumapaikka on anniskelualuetta.

Herrankukkaron mainetta niittänyt saaristokeittiö valmistaa ruuat paikallisista aineksista ja paikallista saaristoruokakulttuuria kunnioittaen.

Työpajat, tapahtumapäivä 2

Winter Campin toinen päivä eli 26.1. koostuu kahdesta työpajaosallistumisesta.

Varmista edellisenä iltana tai 2.tapahtumapäivän aamulla puhujatilan seinältä, mihin työpajoihin tulet osallistumaan 2.tapahtumapäivän aamupäivällä ja mihin iltapäivällä. Tarkista samalla, missä tapahtumapaikan tiloissa työpajat toteutetaan. Työpaja jaot on tehty lipunoston yhteydessä tehtyjen työpajailmoittautumisten perusteella.

Työpajoihin tarvitset mukaan tietokoneen ja muistiinpanovälineet.

Esteettömyys ja saavutettavuus

Saaristoympäristönä tapahtumapaikka on vaikeakulkuinen.

Jos tarvitset saavutettavuuteen liittyviä erityisjärjestelyitä, olethan yhteydessä meihin etukäteen, että ehdimme järjestellä sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Turvallisuus tapahtumapaikalla

Koska tapahtumaan osallistuu iso määrä ihmisiä, haluamme varmistaa kaikkien paikallaolijoiden turvallisuuden.

Jos olet sairaana tapahtumapäivinä, suosittelemme pysymään kotona. Voit tarvittaessa luovuttaa lippusi uudelle osallistujalle. Ilmoitathan tästä meille.

Hätänumero Suomessa on 112.

Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi koko tapahtuman ajan.

Kaikkien tapahtuman vieraiden, puhujien, kumppanien ja henkilökunnan on käyttäydyttävä hyväntavan mukaisesti ja muita kunnioittaen, koska haluamme, että kaikki voivat osallistua tapahtumaan mukavassa ja turvallisessa ympäristössä. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä. Tämän periaatteen rikkominen johtaa välittömään poissulkemiseen tapahtumasta ilman hyvitystä.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikessa!

Muuta

Miten jatkan oppimista ja vien eteenpäin tapahtumassa syntyneitä aloitteita tapahtuman jälkeen?

Inspiroituminen ja uuden oppiminen on vasta saariston elinvoimaa edistävien aloitteiden ensimmäinen askel. Tapahtuman jälkeen on sinun tehtäväsi muuttaa syntyneet oivallukset teoiksi.

Seuraa meitä LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa, saadaksesi viikoittain ​​näkemyksiä saariston elinvoimaisuuteen vaikuttavista aloitteista tai kerro meille omien aloitteittesi etenemisestä merkkaamalla meidät julkaisuihin @apelagoexperience tai #APELAGO. Tällä tavalla näet lainauksia, blogeja, muiden tekoja ja paljon muuta, mitkä inspiroivat toimintaan saariston elinvoiman eduksi ympäri vuoden. Vaihtoehtoisesti voit hakea mukaan A'Pelago Accelerator -ohjelmaan!

Nähdään pian saaristossa - tervetuloa mukaan!

Etkä löytänyt etsimääsi? Ota meihin yhteyttä.

Puuttuuko sinulta vielä lippu? Hanki lippu.

Ohjelma

Päivä 1: Bränditarina, joka sinkoaa matalilta vesiltä maailmalle

Winter Campin 1.päivä jakaa tietoa ja keskittyy brändäyksen ja markkinoinnin asiantuntijoiden johdolla kysymykseen, miten rakentaa bränditarina, joka tukee saaristolle hyödyllisten yritysratkaisujen skaalautumista. Lisäksi lavalle päästetään saariston elinvoimaisuutta tukevien brändien airueet. Tapahtuman pääkieli on suomi.

8.00

Kahvia ja teetä herätykseksi!

Osa 1 Päämäärän määrittely - Makrotason huomiot

8.30

Avaussanat ja päivän tarkoitus

9.10

Tarinoita, joita saaristo tarvitsee

9.25

Myrskyluodon Maija - näin syntyi uudelleen vaikuttava saaristohahmo

Part 2 Bränditarinaa rakentamassa - Konseptuaalinen kehys

10.00

Brändivenevaja, juonellisen tarinan tausta

10.15

Tuote, jolla on vahva bränditarina, ei koskaan ole lastuna lainehilla

10.35

Markkinointi palveluna

10.50

How investors value the brand story (Eng.)

11.05

Villiruokalounas ja aikaa verkostoitumiselle

Part 3 Brändin skaalaaminen – Käytännön Ohjenuoria

12.30

Regeneratiivinen levä - Brändi, joka kehittyy vesistä maalle

12.45

We're not on a mission to change the world

13.00

Värähtelystä aaltoliikkeeseen: näin synnytät viestinnällä ilmiön, joka ravisuttaa mantereita

13.15

Brändin voimalla globaalille ulapalle – kolme digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvutarinaa

13.30

Tekoäly brändäyksessä - luovuuden tuho vai tehokkuuden voima

Part 4 Brändit Saaristosta - Paikalliset Bränditarinat

14.15

Saaristo brändin inspiraationa - Buster Boats

14.30

Alustayritys saariston ympärivuotisuuden tuki

14.45

Nagu vai Napa Valley? Saaristoviini ekologisten viinibrändien kärkeen

15.00-16.00

PART 5 Brändi Paneeli – Johtopäätökset päivästä

16.00-00.00

Winter Camp Evening Experience

PÄIVÄ 2 Kerronta brändäyksen keinona

Tämä päivä keskittyy konkreettisiin toimiin ja saariston elinvoimaa vahvistavien brändityötaitojen kehittämiseen yhdessä muiden osallistujien kanssa. Jokainen osallistuja osallistuu päivän aikana kahteen valitsemaansa työpajaan. Nopea toiminta kannattaa, sillä työpajapaikat täytetään rekisteröitymisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Yhteistyössä

Premium Business Partners